Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj marokańskiego kuskusu warzywnego z jagnięciną. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1090 kalorii, 53g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, papryka chili, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marokańskie Jagnięce Shanks, Marokańskie Duszone Jagnięce Shanks, oraz Wolno Gotowane Marokańskie Jagnięce Shanks dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu przykryć ciecierzycę wodą i gotować, przykryte, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić, schłodzić i usunąć skins.In na dnie Kuskusier (lub podwójny garnek z gotowaniem na parze), rozgrzej 5 łyżek masła i oleju na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać jagnięcinę, sól, przyprawy, cebulę, gałązki ziół i pomidory; przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu przez 10 minut.
Dodaj 3 ćwiartki wody i ciecierzycy; przykryć i dusić na małym ogniu, 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Pokrój mięso na kawałki, odrzucając kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
6
Do bulionu jagnięcego dodajemy marchew, rzep i pigwę i dusimy 30 minutes.In osobny rondel przykryć bulionem z gulaszu jagnięcego i dusić do tender.To bulion jagnięcy dodać cukinię, paprykę chili i rodzynki.Wierzchu durszlak zawierający kuskus, przykryć i pary 20 minut.Dot kuskus z pozostałym masłem w ciągu ostatnich 5 minut steaming.To podawać, łyżką kuskus do naczynia i wymieszać z Ghee*, Smen * * lub masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Rzepa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 1/3 Funta Pigwy – Obranej, Pozbawionej Gniazd Nasiennych I Pokrojonej W Kliny
Nóż Do Obierania
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ghee
Groch łuskany, Opcjonalnie
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Biały Jęczmień Perłowy
7
Rozłóż się, tworząc dużą studnię w środku.Łyżką szczelinową przenieść mięso i warzywa do dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Dodać odsączoną dynię.Odcedzić bulion, dostosować przyprawę do smaku i zwilżyć bulionem kuskus i warzywa.