Marokański kuskus orzechowy z groszkiem
Need a przystawka wegańska? Marokański Kuskus z orzeszków ziemnych z groszkiem może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 329 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, kuskus, dodatkowe chrupiące masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marokański Kuskus Orzechowy Z Groszkiem, Marokański Kuskus z pieczonymi warzywami, ciecierzycą i migdałami, oraz Kuskus Marokański dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 2 1/2 lub 3 quart na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Ubij masło orzechowe i kminek. Dobrze się mieszają. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać groszek i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać kuskus i powrócić do wrzenia, ciągle mieszając. Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić około 5 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Puch widelcem; podawać natychmiast.