Marokański Kurczak Na Patelni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać marokańskiej patelni kurczaka spróbować. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, paprykę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 30 Minut Marokańska Patelnia Z Kurczakiem, Marokańska patelnia z kurczakiem i warzywami, oraz Marokańska Patelnia Z Kurczaka Z Orzechów Piniowych Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Posypać kurczaka z 1/2 łyżeczki soli; dodać do patelni. Gotować około 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
W średniej misce, wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem skórki cytryny; wlać kurczaka na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 do 20 minut lub aż sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubszych kawałków są cięte.
Posypać skórką z cytryny.