Marokański Indyk "gulasz"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marokańskiego indyka "gulaszu". Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 21g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka rosołu z kurczaka, kminek, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z indyka "Boże Narodzenie w kwietniu", Egzotyczna Sałatka z kurczakiem, dieta dla diabetyków z" normalnymi " Subs, oraz "Thetis Queen" tuńczyk Albacore Tacones z pikantnym Spot P dla podobnych receptur.