Marokański Deser Pomarańczowy

Marokański Deser Pomarańczowy
Marokański deser pomarańczowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 110 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 166 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z prostych przepisów wymaga pomarańczy, wody z kwiatu pomarańczy, cukru pudru i cynamonu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kuskus Pomarańczowy Marokański, Marokańskie ciasto pomarańczowo-migdałowe, oraz Sałatka marokańska z sosem kolendry pomarańczowym.

Instrukcje

1
Marynować plastry pomarańczy w wodzie z kwiatem pomarańczy: pokroić górną i dolną część każdej pomarańczy. Odetnij skórkę i cały rdzeń, a następnie pokrój pomarańczę na 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Posypać trochę wody kwiat pomarańczy na dnie szklanym lub plastikowym pojemniku o szerokim dnie i ułożyć plastry pomarańczy na górze. Jeśli musisz zrobić więcej niż jedną warstwę pomarańczy, aby je wszystkie w pojemniku, posypać więcej wody z kwiatu pomarańczy na każdej pomarańczowej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Dodaj pozostałą wodę z kwiatu pomarańczy, przykryj pojemnik i odstaw w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
4
Posypać cukrem pudrem i cynamonem do podania: aby podać, wyjąć pomarańcze z pojemnika i ułożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Dodaj trochę płynu z pojemnika. Posypać pomarańcze cukrem pudrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn