Marokańska Ryba Tagine

Marokańska Ryba Tagine
Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne? Marokański Tagine rybny może być super przepisem do wypróbowania. Za $4.5 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 39g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ziemniaki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Marokańska Ryba Tagine Z Pomidorami, Oliwkami I Konserwowanymi Cytrynami, Proste Kolacje: Czerwony Lucjan W Stylu Marokańskim Tagine (Gulasz Rybny), oraz Proste Kolacje: Czerwony Lucjan W Stylu Marokańskim Tagine (Gulasz Rybny).

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn