Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marokańskiej papryki kuskus. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 376 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.53 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę, pietruszkę, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Marokański Kuskus Faszerowane Papryki, Kuskus Marokański, oraz Kuskus Marokański.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odetnij wierzchołki papryki; wyrzuć wierzchołki, nasiona i membrany. Paprykę gotować we wrzącej wodzie 5 minut; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę, grzyby, seler, jabłko, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej