Marokańska Jagnięcina Z Masą Fasolową Garbanzo

Marokańska Jagnięcina Z Masą Fasolową Garbanzo
Marokańska jagnięcina z fasolą Garbanzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.12 za porcję. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej zawartości soli, oliwa z oliwek, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marokańska jagnięcina z masą fasolową Garbanzo, Peppered lamb & minty butter Bean mash, oraz Nowa Zelandia Rack jagnięcina z Batat Mash i trzy Ragout fasoli dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn