Marokański gulasz z jagnięciną i morelami

Marokański gulasz z jagnięciną i morelami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 358 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Mieszanka czosnku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marokański Gulasz Jagnięcy, Marokański Gulasz Jagnięcy, oraz Marokański Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Jagnięcinę posypać solą i dodać do garnka. Gotować, często obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Dodać cebulę i czosnek do garnka i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 3 protokół.
Wlać bulion i sok i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna garnka.
Wlać do wolnej kuchenki, dodać skórkę pomarańczową i laskę cynamonu. Przykryć i gotować na niskim, aż jagnięcina jest przetargu widłowego, 5 do 6 godzin. Wymieszać z morelami i miętą. W razie potrzeby doprawić solą.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić laskę cynamonu.