Marokański Gulasz Jagnięcy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać marokański gulasz jagnięcy spróbować. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 61g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.89 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka smukłej marchwi, cayenne, mięsa gulaszu jagnięcego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokański Gulasz Jagnięcy, Marokański Gulasz Jagnięcy, oraz Marokański gulasz z jagnięciną i morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jagnięcinę w misce; wrzucić z mąką, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać połowę jagnięciny i gotować, aż rumiane, o 7 protokół.
Przenieść do wolnej kuchenki. Powtórz z pozostałą jagnięciną.
Wlać bulion na patelnię, dodać pozostałe 3/4 łyżeczki. sól i zeskrobać patelnię drewnianą łyżką.
Dodaj płyn, przyprawy, cebulę, morele, rodzynki, marchew i pasternak do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż jagnięcina będzie miękka, o 5 1/2 godziny.