Marokańska Sałatka z soczewicy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendra, papryka chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Marokańska Sałatka z prosa i soczewicy, Marokańska Zupa Z Soczewicy, oraz Marokańska Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
1
W garnku umieść soczewicę i wodę. Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć do duszenia. Gotować przez 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W średniej wielkości misce mieszania połączyć soczewicę, ciecierzyca, pomidory, zielona cebula, zielone chili, papryka, sok z limonki, oliwa z oliwek, kolendra, i sól do smaku. Dobrze rzucaj. Schłodzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cały Imbir, Rozgnieciony
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm