Marokańska Sałatka Z Buraków Z Cynamonem
Marokańska Sałatka z buraków z cynamonem jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pietruszkę, cukier, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków, Marokańska Sałatka Z Buraków, oraz Marokańska Sałatka Z Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Ułożyć buraki na przygotowanej blasze do pieczenia i smażyć do miękkości widelca, około 1 godziny.
Niech buraki ostygną. Buraki obrać i grubo posiekać.
Podczas gdy buraki są chłodzenia, ubij razem cynamon, cukier, sok z cytryny i oliwy z oliwek w dużej misce.
Dodać buraki i wymieszać do połączenia. Doprawić solą do smaku.
Buraki pozostaw w lodówce przez co najmniej jedną godzinę. Gdy będziesz gotowy do jedzenia, wyjmij buraki z lodówki i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową.
Buraki posypać natką pietruszki i podawać.