Marokańska Sałatka z bakłażanem z Zakonserwowaną cytryną

Marokańska Sałatka z bakłażanem z Zakonserwowaną cytryną
Marokańska Sałatka z bakłażanem z zachowaną cytryną wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. Ta przystawka ma 68 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jeśli masz sok z cytryny, mielony kminek, konserwowaną cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Marokański Styl Konserwowane Sos Sałatkowy Cytrynowy, Marokański kurczak cytrynowy z Zakonserwowanymi cytrynami, oraz Marokański Kurczak Z Zielonymi Oliwkami I Konserwowaną Cytryną.

Instrukcje

1
Pokroić bakłażany w kostkę ½ cala. Spryskaj duże, długie naczynie do pieczenia oliwą z oliwek i dodaj bakłażana. Lekko spryskać górną część bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Piec, mieszając co 10 minut, aż bakłażan będzie miękki-około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Umieścić bakłażana w misce i wrzucić go z sokiem z cytryny, czosnek, kminek, papryka, płatki pieprzu i cytryny konserwowej. Przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone-im dłużej, tym lepiej. Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn