Marmurkowy Migdał Roca
Marmurkowy migdałowy Rocan to bezglutenowe przystawka. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 333 kalorie, 2G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Almond Roca, Ciasteczka Migdałowe Roca, oraz Almond Roca Cake Pops.
Instrukcje
Posypać migdałami na natłuszczonej 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w 300° przez 15 minut lub do tosty i złoty brąz; wyjąć z piekarnika i odstawić.
W dużym rondlu na małym ogniu gotować masło i cukier przez 5 minut.
Dodaj wodę i syrop kukurydziany. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż termometr cukierkowy odczyta 300° (etap twardego pęknięcia). Szybko zalać migdałami.
Posypać chipsy na wierzchu; odstawić na 1-2 minuty lub do roztopienia.
Rozłóż i zawiruj czekoladę na cukierkach. Całkowicie schłodzić; rozbić na kawałki.