Marmurkowe Devil ' s Food Angel Cake

Marmurkowe Devil ' s Food Angel Cake
Marmurkowe Devil ' s Food Angel Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Diabelskie ciasto z anielskim lukrem, Marmurkowy Miętowy Tort Anioł, oraz Devil ' s Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i 3/4 szklanki cukru, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić wanilią i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
7
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórz procedurę z pozostałą mąką, 1/4 szklanki na raz. Delikatnie łyżką połowę ciasta ciasto do dużej miski. Kakao przesiać przez połowę ciasta; delikatnie złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Połówkę zwykłego ciasta łyżka do 10-calowej miski rurki, równomiernie rozprowadzając. Wierzch z połową ciasta czekoladowego; powtórz warstwy. Wirować ciasto razem z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Aby przygotować glazurę, umieść czekoladę i gorącą wodę w małej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do prawie stopiony; mieszać aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Mżawka glazury na ciasto. Ciasto schłodzić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn