Marmurkowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Przepis Marbled Peanut Butter Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 50 minut. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 223 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę uniwersalną, cukier granulowany, skąpe łyżeczki soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 293 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekolada Masło Orzechowe Sernik Marmurkowe Brownies, Ciasto Czekoladowo-Marmurkowe Z Masłem Orzechowym, oraz Marbled Peanut Butter Chocolate Loaf (Low Carb and Gluten Free) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8 calowy kwadratowy metalowej patelni z pergaminem lub jeszcze lepiej, Zwolnij folię.Dokładnie wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Zestaw aside.In miska do mieszania, ubić razem masło, masło orzechowe i oba cukry. Ubić w jajkach i wanilii.
Dodać mieszaninę mąki, mieszać do włączenia, a następnie rozprowadzić na patelni.Przygotuj czekoladowy wir. Za pomocą kuchenki mikrofalowej lub podwójnego kotła, stopić czekoladę i masło. Upuść łyżki na wierzchu masła orzechowego i przeciągnij nóż przez ciasto do marmuru.
Piec na środkowej półce przez 30-35 minut lub do momentu, gdy krawędzie staną się brązowe, a środek pojawi się zestaw. Upiekłem mój dla 30, Aby uniknąć nadmiernego pieczenia.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku.W międzyczasie przygotuj polewę. Wymieszać masło orzechowe, wanilię i roztopione masło.
Rozprowadź tę mieszaninę na ciepłych (Nie gorących, nie chłodnych) brownies.
Niech ostygnie całkowicie.Przygotuj Czekoladowy Wir. Włóż czekoladę do wytrzymałej torby zamrażarki. Podgrzać torbę na 30 sekund. Zagniataj go rękami, aby stopić czekoladę. Powtórz, mikrofal kolejne 30 sekund i ugniatanie worka, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Upewnij się, że nie ma grudek. Wyciąć małą dziurkę w dolnym rogu torby i mżawka czekolady dekoracyjnie na orzeszki ziemne butter.At w tym momencie, to jest dobry pomysł, aby schłodzić brownies ustawić masło orzechowe i czekoladę. Zamroziłem swoje na około 20 minut, a następnie przeniosłem je do lodówki. Ponownie chodzi o to, aby ustawić polewę, abyś mógł ładnie pokroić ciasteczka.Po ustawieniu podnieś z patelni i pokrój ciasteczka na kwadraty lub pręty. Jeśli są zbyt twarde, aby pokroić, pozostaw je w temperaturze pokojowej
Niech dojść do temperatury pokojowej przed jedzeniem. Przechowywać pod przykryciem i w temperaturze pokojowej na bardziej miękkie ciasteczka.Sprawia, że 18 cali patelni.