Marmurkowa Pomarańczowa Krówka
Marmurkowa pomarańczowa Krówka to bezglutenowe deser. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 3G tłuszczu i w sumie 102 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką barwnik spożywczy, ciężką śmietanę do ubijania, krem marshmallow i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 7%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makeover Marmurkowa Pomarańczowa Krówka, Sernik Marmurkowy Cappuccino Fudge, oraz Marmurkowe Czekoladowe Ciasto Pomarańczowe.
Instrukcje
Nasmaruj 13 cali. x 9-w. patelnia z 1-1 / 2 łyżeczkami masła; odstawić.
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, śmietanę i pozostałe masło. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 4 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać frytki i krem marshmallow do uzyskania gładkości.
Wyjmij 1 szklankę i odstaw na bok.
Dodaj ekstrakt pomarańczowy i barwnik spożywczy do pozostałej mieszanki; mieszaj, aż się połączą.
Wlać do przygotowanej patelni. Upuść zarezerwowaną mieszankę prawoślazu łyżkami stołowymi na wierzch; przeciąć nożem, aby wirować. Przykryj i wstaw do lodówki do zestalenia.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy krówek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.