Marmolada Z Pigwy Rubinowej
Marmolada z pigwy rubinowej to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 65 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Marmolada Pigwowo-Cytrynowa, Marmolada Pigwowo-Pomarańczowa, oraz Strudle z pigwy jabłkowej z syropem z pigwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 1 godzinę i 15 minut lub aż gruby. (
Mieszanina będzie nadal gęstnieć, gdy ostygnie.) Super. Przechowywać marmoladę w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.