Marmolada Z Czerwonej Cebuli I Czosnku
Marmolada z czerwonej cebuli i czosnku może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, cebuli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Marmolada Z Czerwonej Cebuli, oraz Marmolada Z Czerwonej Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i ocet połączyć w dużej misce; dobrze wrzucić.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać mieszankę cebuli. Gotować 5 minut; od czasu do czasu mieszać. Wymieszać z winem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn prawie wyparuje; mieszać od czasu do czasu (około 1 1/2 godziny). Zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować 3 minuty; stale mieszać.
Uwaga: większość alkoholu odparowuje po podgrzaniu, ale bezalkoholowe czerwone wino można zastąpić.