Marmolada Miodowo-Mandarynkowa

Marmolada Miodowo-Mandarynkowa
Marmolada miodowo-Mandarynkowa to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 60 i kosztuje 21 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort oliwkowy z marmoladą mandarynkową, Marmolada Mandarynkowo-cytrynowa z " poranków pełnoziarnistych, oraz Honey Tangerine Smash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mandarynki umyć i wyjąć skórkę w ćwiartkach. Cienko pokroić skórkę wzdłuż, a następnie z grubsza posiekać ją w poprzek na mniejsze kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Przełóż skórkę do dużego garnka i dodaj 2 szklanki wody i sody oczyszczonej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż Skórki zmiękną, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
W międzyczasie grubo posiekaj mandarynki i usuń wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Przenieś mandarynki do robota kuchennego i pulsuj, aż kawałki zostaną podzielone, ale nadal masywne, około 8 impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodaj mandarynki do garnka ze skórką. Wymieszać masło i pektyny i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
PektynaPektyna
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj cukier i miód i przywróć mieszaninę do pełnego wrzenia, ciągle mieszając. Gotować twardo przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni Marmolady zimną metalową łyżką. Kadzi marmoladę do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w łaźni z gorącą wodą przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn