Marmolada Miodowo-Mandarynkowa
Marmolada miodowo-Mandarynkowa to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 60 i kosztuje 21 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tort oliwkowy z marmoladą mandarynkową, Marmolada Mandarynkowo-cytrynowa z " poranków pełnoziarnistych, oraz Honey Tangerine Smash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mandarynki umyć i wyjąć skórkę w ćwiartkach. Cienko pokroić skórkę wzdłuż, a następnie z grubsza posiekać ją w poprzek na mniejsze kawałki.
Przełóż skórkę do dużego garnka i dodaj 2 szklanki wody i sody oczyszczonej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż Skórki zmiękną, 15 protokół.
W międzyczasie grubo posiekaj mandarynki i usuń wszelkie nasiona.
Przenieś mandarynki do robota kuchennego i pulsuj, aż kawałki zostaną podzielone, ale nadal masywne, około 8 impulsów.
Dodaj mandarynki do garnka ze skórką. Wymieszać masło i pektyny i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodaj cukier i miód i przywróć mieszaninę do pełnego wrzenia, ciągle mieszając. Gotować twardo przez 1 minutę.
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni Marmolady zimną metalową łyżką. Kadzi marmoladę do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w łaźni z gorącą wodą przez 10 minut.