Marmolada Glazurowana Pieczeń Wieprzowa

Marmolada glazurowane pieczeń wieprzowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis przyprawy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka schab pieczony, sok pomarańczowy, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Glazurowana, Glazurowana Świąteczna Pieczeń Wieprzowa, oraz Granat-Glazura Pieczona Wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pieczeń wieprzową ułożyć na dużej patelni i obficie doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozłóż połowę pomarańczowej marmolady na pieczeni; pozostałą marmoladę wymieszać z rozmarynem w dużej misce. Wymieszać sok pomarańczowy i oliwę z oliwek do mieszanki rozmarynu.
Połączyć pasternak i cebulę w innej misce.
Dodać około 2 łyżki pomarańczowej mieszanki Marmolady; wrzucić do herbu. Ułożyć warzywa wokół pieczeń wieprzową.
Piecz wieprzowinę w rozgrzanym piekarniku przez 30 do 45 minut.
Pozostałą mieszaninę soku pomarańczowego zalać wieprzowiną. Zwiększyć ciepło piekarnika do 450 stopni F (230 stopni C) i nadal gotować, aż wieprzowina będzie lekko różowy w środku, 15 do 20 więcej minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Przenieść pieczeń do deski do krojenia i przykryć lekko folią aluminiową. Wrzucić warzywa do soków na patelni i powrócić do pieczenia patelni do piekarnika. Kontynuuj gotowanie, aż soki zgęstnieją i warzywa są rumiane, o 10 minut więcej. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z warzywami i sokami na patelni.