Marmolada-Glazurowana Marchewka
Marmolada-Glazurowana marchew może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marchew Kandyzowana Marmolada, Pieczona marchewka z marmoladą, oraz Peklowana wołowina i marchewka z marmoladą-glazura Whiskey.
Instrukcje
W 3-qt. powolna kuchenka, połączyć marchew, Marmolada, 1 łyżka wody, brązowy cukier, masło i przyprawy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub aż marchew będzie miękka.
Połączyć skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną marchwi. Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut lub aż zgęstnieje.
Podawać z łyżką szczelinową.