Marmolada Cebulowa
Marmolada cebulowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przyprawa ma 226 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, ocet winny, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Marmolada Cebulowa, Marmolada Z Czerwonej Cebuli, oraz Marmolada Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu overmedium ciepła.
Dodać cebulę i smażyć na wolnym ogniu, aby zmiękczyć (nie brązowy), mieszającczęsto, o 8 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki wody, cukru, żurawiny i gorczycy.Gotować, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, często mieszając, około 8 minut.
Dodać ocet i gotować na wolnym ogniu, aż marmolada jest gęsta, mieszającczęsto, 7 do 8 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Super. DO AHEAD: może być wykonany1 tydzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.