Marietta ' s White Chocolate Macadamia Biscotti
Biała czekolada Marietty Macadamia Biscotti wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 13 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 112. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli, proszku do pieczenia, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Marietta ' s White Chocolate Macadamia Biscotti, Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista), oraz Batony Z Białej Czekolady Z Orzechów Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj arkusz ciastek lub linię papierem pergaminowym.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż puszyste. Ubić w jajkach, wanilii i amaretto. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Mieszamy mieszaninę mąki z masłem. Wchodzisz w orzechach i białej czekolady chipsy.
Ciasto podzielić na 4 równe części.
Umieść każdą 1/4 ciasta na blasze ciastek i uformuj w kłody o długości 14 cali i szerokości 1 1/2 cala.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż bardzo lekko brązowy. Ostudzić i pokroić po przekątnej w plasterki 1/2 cala. Ułóż plastry na blasze do pieczenia i kontynuuj pieczenie 8 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon