Margherita ® Pepperoni papryka faszerowana szpinakiem i ryżem

Margherita ® Pepperoni papryka nadziewana szpinakiem i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i podnieś kij pepperoni, rosół z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Faszerowana papryka z wołowiną, ryżem, szpinakiem i serem, Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem, oraz Papryka faszerowana szpinakiem, kiełbasą i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut tops off papryka (około 1/2 cala w dół od góry). Siekać pieprz Topy odrzucając łodygi. Wyrzucić nasiona z dna pieprzu.
Umieść paprykę w płytkim naczyniu do pieczenia bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa odkryte 4 do 5 minut lub do crisp-tender; odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. tymczasem rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną paprykę tops; saute 2 protokół.
Dodaj ryż; saute 1 minutę.
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować 15 minut. Wymieszaj pepperoni z ryżem. Przykryć; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać ze szpinakiem, aż zwiędnie. Wymieszać w 1/2 szklanki sera.
Odcedzić paprykę; stanąć w pozycji pionowej w tym samym naczyniu do pieczenia.
Łyżka mieszanki ryżu do papryki; top z pozostałym 1/2 szklanki sera.
Piec 20 do 25 minut lub do ogrzania przez.