Margarita Tuba Ciasto
Margarita Tube Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 464 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Mieszanka cukru cukierniczego, ciasto pomarańczowe mix, instant cytrynowy pudding mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Margarita Tuba Ciasto, Tort Z Tubą Ajerkoniaku, oraz Inne miękkie ciasto jabłkowe mojej mamy (w tubie).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 9-filiżankową karbowaną patelnię z natryskiem do gotowania, który zawiera mąkę, i pędzel spray do rowków patelni za pomocą pędzla do ciast. Spryskaj 1 więcej lekkiej powłoki sprayu do gotowania i odwróć patelnię, aby nadmiar sprayu kapał.
W misce do mieszania, ubić razem wymieszać ciasto pomarańczowe, wymieszać pudding cytrynowy, jajka, olej roślinny, wymieszać Margaritę, sok z limonki, tequilę i triple sec, aż do całkowitego połączenia. Złożyć startą skórkę z 1 limonki i wlać ciasto do przygotowanej karbowanej miski rurki. Użyj szpatułki, aby wypełnić rowki patelni cieście, i dotknij wypełnionej patelni ciasta, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 45 minut.
Schłodzić ciasto na patelni na stojaku przez 10 minut, wstrząsnąć kilka razy, aby pomóc boki uwolnienia i wsunąć cienką silikonową lub nylonową szpatułkę między ciasto a patelnię.
Umieść talerz do serwowania na górze patelni i odwróć patelnię, aby przesunąć ciasto na talerz do serwowania. Pozostawić ciasto do zakończenia chłodzenia.
Zrobić cienką glazurę, mieszając cukier cukierniczy, 1 łyżkę tequili, 2 łyżki triple sec, sok z 2 limonek i startą skórkę z 1 limonki.
Skropić glazurę dekoracyjnie nad tortem, pozostawić glazurę na kilka minut do stwardnienia i pokroić.