Margarita Limonkowa Hibiskus
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Margaritany z limonki hibiskusa. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 895 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka klarownego likieru, syropu cukrowego z hibiskusa, limonki i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita z agawy z syropem Hibiskusowo-limonkowym, Hibiskus Margarita, oraz Hibiskus Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop cukrowy hibiskus, wymieszaj cukier, kwiaty hibiskusa i wodę w 2-ćwiartkowym rondlu.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut. Mieszanina szczepu; wyrzucić substancje stałe.
Przenieść do pojemnika magazynowego. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni. Sprawia, że 1 1/3 szklanki.
Aby zrobić Margaritę, dodaj 1 uncję syropu cukrowego, tequilę, likier o smaku pomarańczowym i sok z limonki do shakera koktajlowego. Napełnij shaker lodem; przykryj i energicznie wstrząśnij. Przelej do kieliszka koktajlowego wypełnionego świeżym lodem.
Dekoruj plasterkami limonki.