Margarita - Key Lime Pie with Gingersnap Crust
Margarita-Key Lime Pie with Gingersnap Crust wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 697 kalorii, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, mleko skondensowane, śmietana do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Key Lime Pie With a Gingersnap Crust, oraz Key Lime Pie With Pecan Gingersnap Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w ciężkim rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 20 minut lub aż temperatura osiągnie 165; usuń z ognia. Wymieszać ze skórką limonki; całkowicie ostudzić.
Ubijaj śmietanę z dużą prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż utworzy się miękki szczyt. Złożyć do mieszaniny jaj. Łyżka do Skórki Gingersnap.
Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Odstawić na 20 minut przed cięciem.
Dekorować, w razie potrzeby.