Margarita - Key Lime Pie with Gingersnap Crust

Margarita - Key Lime Pie with Gingersnap Crust
Margarita-Key Lime Pie with Gingersnap Crust wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 697 kalorii, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, mleko skondensowane, śmietana do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Key Lime Pie With a Gingersnap Crust, oraz Key Lime Pie With Pecan Gingersnap Crust dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w ciężkim rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 20 minut lub aż temperatura osiągnie 165; usuń z ognia. Wymieszać ze skórką limonki; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ubijaj śmietanę z dużą prędkością za pomocą elektrycznego miksera, aż utworzy się miękki szczyt. Złożyć do mieszaniny jaj. Łyżka do Skórki Gingersnap.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
4
Odstawić na 20 minut przed cięciem.
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn