Margarita de Sandia

Margarita de Sandia
Need a bezglutenowy i wegański napój? Margarita de Sandia może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Jeśli masz arbuza, sok z limonki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Agua De Sandia, Agua De Sandia (Woda Arbuzowa) Skinnytaste, oraz Arbuz i lody kiwi bez cukru (paletas de sandia y kiwi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić cukier i wodę do wrzenia w średnim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; ostudzić.
3
Arbuz proces w blenderze, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Połącz wszystkie składniki i dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn