Margarita Angel Cake
Margaritan Angel Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, tequilę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Margarita, Ciasto Margarita, oraz Ciasto Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i 3/4 szklanki cukru, mieszając trzepaczką.
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w skórce, wanilii i 1 1/2 łyżeczki soku.
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę jaj; złożyć. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz.
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć na talerz.
Aby przygotować glazurę, połącz 3 łyżki cukru i pozostałe składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż cukier się rozpuści, od czasu do czasu mieszając. Przebić całą powierzchnię ciasta obficie szaszłykiem; polewać polewą ciasto.