Marchewkowo-migdałowy kuskus
Marchew i migdałowy kuskus może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 344 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka liści pietruszki, moreli, kuskus i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marchew Rodzynki Kuskus, Marchew i kolendra kuskus, oraz Kuskus pomarańczowy, morelowy i marchewkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kuskus w dużej żaroodpornej misce i wymieszać z solą, kminkiem, imbirem i papryką.
Wywar warzywny wymieszać na średnim ogniu, a następnie polać kuskusem. Przykryj miskę dużą płytką lub folią i pozostaw na 10 minut lub do czasu wchłonięcia całej masy. Kuskus rozgnieść widelcem.
Wymieszać pietruszkę, kolendrę, marchew, morele, migdały. Wymieszaj oliwę z oliwek i startą skórkę z cytryny i pomarańczy oraz sok, aby dodać zing. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.