Marchewkowe flapjacks Rudolfa
Marchewkowe flapjacki Rudolfa mogą być tylko bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. To Śniadanie ma 217 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 88 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka marchwi, moreli, jasnobrązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Muffinki marchewkowe Rudolph ' s snowball, Rolo Rudolph, oraz Szprycer Rudolfa.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Wyłożyć 18cm kwadratową blachę do pieczenia z papierem tłustym. Na dużej patelni rozpuścić masło, złoty syrop i cukier.
Wymieszać w płatkach owsianych, marchwi, skórce pomarańczowej, morelach, cynamonie i pestkach dyni. Wszystko dobrze wymieszać, następnie zapakować do przygotowanej puszki, mocno naciskając.
Piec 40-45 minut, następnie ostudzić w blaszce przed pokrojeniem na 16 kwadratów.