Marchewka z kiełbasą i rozmarynem

Marchewka z kiełbasą i rozmarynem
Marchewka z kiełbasą i rozmarynem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, kiełbaski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Rozmarynowa, Marchew Rozmarynowa, oraz Marchewka glazurowana z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować marchewki na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Marchew odcedzić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać mięso kiełbasy i gotować na umiarkowanym ogniu, łamanie mięsa drewnianą łyżką, aż Nie różowy pozostaje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać posiekaną cebulę i rozmaryn i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 6 protokół. Wymieszać z marchewką i gotować do ogrzania. Wymieszać z rozcieńczoną pastą pomidorową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Zdjąć z ognia, wymieszać natkę pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn