Marchewka Wanilia Fasola Mascarpone Pie
Ten przepis służy 8. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 137 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, brązowy cukier, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane brzoskwinie z mascarpone z fasolą waniliową, miodem i granolą, Grillowane waniliowe brzoskwinie Mascarpone z solonym bourbonem karmelem, oraz Cytrynowy Mascarpone Nadziewany Waniliowy Tost Francuski Z Sosem Malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla skorupy: mąka impulsowa, sól i proszek do pieczenia w maszynce do gotowania do połączenia, około 10 krótkich impulsów.
Dodać serek i pulsować aż grubo włączone, około 8 krótkich impulsów.
Dodać kostki masła i pulsować, aż ciasto uformuje kulki wielkości grochu, około 8 krótkich impulsów.
Dodaj śmietanę, wanilię i ocet i kontynuuj pulsowanie, aż ciasto odciągnie się z boków, 8 do 12 krótkich impulsów.
Przełożyć ciasto na duży arkusz folii i uformować w dysk o grubości 1/4 cala. Przykryć folią i lodówką przez co najmniej 2 godziny i do trzech dni godzin.
Wyjmij z lodówki i naciśnij na 9-calowy talerz ciasta, opuszkami palców, aby utworzyć równą warstwę.
Do nadzienia: na parze lub na wolnym ogniu kawałki marchwi aż do całkowitego zmiękczenia, o 15 protokół.
Przenieś do robota kuchennego lub blendera i zmiksuj do uzyskania całkowitej gładkości, dodając tyle wody, ile jest konieczne, aby umożliwić płynne przetwarzanie.
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. używając ręcznego miksera i dużej miski lub miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy, ubijaj puree z marchwi i cukier na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Dodawać jajka po jednym na raz, aż każde z nich zostanie włączone.
Dodaj nasiona wanilii, cynamon i mascarpone, mieszając na gładką masę.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Piec, aż ciasto jest ustawiony w środku i wykałaczka włożona w środku wychodzi czysty, o 45 protokół.
Ostudzić 15 minut. Pokroić i podać.