Marchewka Pieczona W Miodzie
Marchewka pieczona w miodzie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, miodu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Przepis ten zachwycił 5438 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Marchewka Pieczona W Miodzie, Marchewka Pieczona W Miodzie, oraz Marchewka Pieczona W Miodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Włożyć całą marchew do naczynia do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Wymieszać, aż marchewki zostaną całkowicie pokryte oliwą z oliwek.
Wlać miód, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem; wymieszać do równomiernego pokrycia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż po prostu miękkie, lub gotowane do pożądanego stopnia doneness, 40 minut do 1 godziny.