Marchew z papryką i kaparami

Marchew z papryką i kaparami
Marchew z Paprikanem i kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 76 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, ząbki czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami, Mozzarella, Marchew I Kapary, oraz Papryka pieczona marchewka z kolendrą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj paprykę; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
3
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodaj marchew, wodę i czosnek; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Przykryć i gotować 10 minut lub aż marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
WodaWoda
5
Dodaj kapary, ocet, i sól; odkryć i gotować 8 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
KaparyKapary
SólSól
6
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn