Marchew Z Miodem

Marchew Z Miodem
Marchew z miodem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką pieprz, marchew, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Marchewka Glazurowana Miodem, Marchewka Glazurowana Miodem, oraz Marchew Z Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać marchew; gotować przez 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
3
Dobrze spuścić.
4
Marchew i pozostałe składniki umieścić w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn