Marchew Wschód-Zachód
Marchew wschód-zachód może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, ocet jabłkowy, miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Wschód-Zachód Stir-Fry, Duszone Grzyby Wschód-Zachód, oraz Szparagi Marynowane Wschód-Zachód dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 2 litrów wody.
Dodaj marchew i gotować tylko do miękkości-chrupiące do ugryzienia, 3 do 4 protokół.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet, olej sezamowy, miso, sos sojowy, zieloną cebulę, pietruszkę i estragon.
Dodać ciepłą marchewkę i wymieszać.
Podawać lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.