Marchew w miodzie i occie

Marchew w miodzie i occie
Marchew w miodzie i occie może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Mieszanka octu winnego, koperku, soli marynowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miodowo-ocet jagnięcy z koprem włoskim i marchewką, Pieczona marchewka i pasternak z miodem i octem balsamicznym, oraz Hiszpańska marchewka z koprem włoskim, prażonymi orzechami laskowymi i miodowym octem winnym Slide Ridge.
TrudnośćNormalny
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn