Marchew w maśle koperkowym
Marchew w maśle koperkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, marchew, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Marchewki z koperkiem, masłem i cytryną, Marchewki na parze z masłem pomarańczowo-koperkowym, oraz Marchew z koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości ciężkim rondlu połącz marchew, wodę, masło, cukier, sól i nasiona koperku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut, lub do momentu, gdy marchew będzie miękka i większość płynu zostanie wchłonięta.