Marchew Szkliwiona Pomarańczowa
Pomarańczowa Glazurowana marchewka to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, sól, pomarańczową i/lub fioletową marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Marchew Pomarańczowo-Glazurowana, Marchew Szkliwiona Pomarańczowa, oraz Marchewka Pomarańczowa Glazurowana.
Instrukcje
Doprowadzić 5-do 6-quart garnek osolonej wody do wrzenia i gotować marchew, aż tylko miękkie (6-8 minut).
Roztopić masło w dużym (12-calowy) patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodaj marchew i smażyć 1 minutę.
Dodaj sok pomarańczowy, syrop klonowy, tymianek, sól i pieprz, i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie, często potrząsając patelnią, aż płyn się zmniejszy i sypnie, a marchewka będzie miękka (5-10 minut).