Marchew smażona z estragonem

Marchew smażona z estragonem
Podsmażone marchewki z estragonem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 254 kalorie, 1G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, oliwę z oliwek, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Estragonowa, Pomidory Smażone Z Estragonem, oraz Marchew Szkliwiona Estragonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy z oliwek dodaj pokrojoną marchewkę. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż do miękkości-chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj łyżkę masła i dużo świeżych liści estragonu, i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Estragonświeży Estragon
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn