Marchew Polana pomarańczą z jęczmieniem Rampowym i szpinakiem

Marchew Polana pomarańczą z jęczmieniem Rampowym i szpinakiem
Need a wegetariańska przystawka? Pomarańczowo-glazurowane marchewki z jęczmienia Rampa i szpinak może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, masło, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowa Zupa Rampa I Jęczmień, Marchewka Pomarańczowa Glazurowana, oraz Marchew Pomarańczowo-Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do średniego rondla dodaj jęczmień. Przykryć 6 szklankami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać 1 łyżeczkę soli i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż jęczmień jest po prostu miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Podczas gdy jęczmień gotuje, umieść marchew w dużym rondlu lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać 1/2 łyżeczki soli, cukier, 1 łyżkę masła, sok pomarańczowy i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodaj wystarczającą ilość pokrywy wodnej o 1/2 cala. Ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do szybkiego dusić i gotować, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż marchewki są całkowicie miękkie i ciecz zmniejszyła się do sosny glazury, o 20 protokół. Doprawić do smaku większą ilością soli i wyjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Odcedzić jęczmień dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
8
Rozgrzać pozostałą łyżkę masła w dużej patelni na średniej wysokości, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać rampy i gotować, stale mieszając, aż pachnące i lekko zmięknie, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
10
Dodać szpinak i 2 łyżki wody. Gotować, ciągle mieszając, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Dodać jęczmień i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
12
Aby służyć, przenieść jęczmień na duży talerz. Podgrzej marchewkę, dodając łyżkę wody, jeśli sos się złamał i wirując, aż się połączy. Marchewki doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
13
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
14
Marchew i sos polać jęczmieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
15
Posypać prażonymi migdałami i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
16
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn