Marchew Miodowo-Pomarańczowa
Marchew miodowo-pomarańczowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, marchewkę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew miodowo-pomarańczowa, Marchewka Pieczona Miodowo Pomarańczowa, oraz Marchew Miodowo Pomarańczowa Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew, 2 łyżki wody i miód w kuchence elektrycznej 4-quart.
Posypać kawałkami masła na mieszaninie. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub aż marchew będzie bardzo miękka.
Marchew przełożyć do miski, wymieszać ze skórką pomarańczową.
Szybka Wskazówka: Użyj tarki z Mikropłytkami, aby szybko zetrzeć skórkę pomarańczową.