Marchew Miodowo-Musztardowa
Marchew miodowo-musztardowa zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis serwuje 5 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 106 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką miód, syrop klonowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Musztarda MIODOWA Marchew, Musztarda MIODOWA Glazurowana Marchew, oraz Musztarda MIODOWA I Rozmaryn Glazurowana Marchewka.
Instrukcje
W rondelku przynieś 1. wody do wrzenia; umieść marchewki w koszu do gotowania na parze nad wodą. Przykryj i gotuj na parze przez 8-10 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości. W rondelku wymieszać olej, miód, syrop i musztardę; doprowadzić do wrzenia. Dodaj marchewkę i pietruszkę.