Marchew Miodowo-Imbirowa
Marchew miodowo-imbirowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka marchwi, miodu, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Marchew z imbirem i miodem, Marchewka Pieczona Miodowo-Imbirowa, oraz Marchew Miodowo-Imbirowa Z Cytrusową Solą.
Instrukcje
Używając robota kuchennego lub dużej tarki, rozdrobnij marchew. Ułóż je na bezpiecznym w kuchence mikrofalowej talerzu i wymieszaj z oliwą z oliwek, imbirem, miodem i solą. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 3 do 5 minut lub do miękkości-ostry.