Marchew, Jicama i czerwona kapusta Slaw
Marchew, Jicama i kapusta czerwona Slaw jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Jeśli masz małą łyżeczkę grubej soli, marchew, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Jicama & marchew Slaw z sosem miodowo-limonkowym, oraz Jicama, Sałatka Z Marchwi I Czerwonej Kapusty dla podobnych receptur.