Marchew-Jabłko-Imbir Slaw
Marchew-jabłko-imbir Slaw jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 78 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, sól koszerną, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Slow Cooker BBQ Apple Pulled Pork Sandwiches with Carrot Apple Slaw, Sałatka Z Czerwonej Kapusty Z Pikantnym Sosem Marchewkowo-Imbirowym, oraz Apple' n ' Carrot Slaw.
Instrukcje
Marchew pokroić w bardzo cienkie, wstążkowe paski za pomocą obieraczki do warzyw.
Jabłka pokroić w 1/8-calowe zapałki i wymieszać z sokiem z cytryny. W dużej misce wymieszaj razem marchew i jabłka.
Wymieszać ocet, majonez, cukier, imbir i sól koszerną.
Wlać mieszaninę marchwi i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Złożyć natkę pietruszki tuż przed podaniem.