Marchew i zielenina z winegretem Dilly Bean
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Marchew i warzywa z Dilly Bean Vinaigrette może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, masło, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew i zielenina z winegretem Dilly Bean, Sałatka mieszana z jabłkami, marchewką, cukierkowymi orzechami pekan i parmezanem z winegretem Klonowo-musztardowym, oraz Marchew Dilly dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia płynu marynującego w małym rondlu, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 15-20 minut.
Lekko ostudzić, następnie stopniowo ubijać na maśle.
Wymieszać w dilly fasoli; zachować vinaigrette ciepłe.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj marchew i szalotka i gotować, rzucając często, aż rumiane w miejscach i przetargu, 10-15 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i, pracując partiami, dodaj zieleninę musztardową, podrzucając, aż lekko zwiędnie między dodatkami; gotować nieco dłużej.
Warzywa przełożyć na talerz i skropić ciepłym winegretem; doprawić solą i pieprzem.