Marchew i seler Smaczek jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, seler, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowany Seler Relish, Żurawina i seler Rozkosz, oraz Zupa z korzenia selera z Klementynką-tosty smakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem skrobi kukurydzianej i wody w 2-do 3 1/2-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie 2 do 2 1/2 godziny lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
3
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z mieszanką warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Warzywa
Woda
4
Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż zgęstnieje. Fajne około 2 godzin.
5
Łyżka rozkoszować do pojemnika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.